Τζάστιν Μπίμπερ για τα ναρκωτικά: Οι άνδρες της ασφάλειας τσέκαραν συνέχεια τον παλμό μου για να δουν αν ζω

Τι είπε ο δημοφιλής σταρ της ποπ για τον εθισμό του στα ναρκωτικά

342

Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι στο διάστημα που έκανε συνέχεια χρήση ναρκωτικών ουσιών, οι άνδρες ασφάλειας έλεγχαν συνέχεια τον παλμό του όταν κοιμόταν, για να δουν αν αναπνέει.

Στο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς του στο Youtube με τίτλο «Justin Bieber: Seasons», ο 25χρονος σταρ της ποπ παραδέχτηκε ότι σε μια περίοδο της ζωής του που αισθανόταν αδύναμος, ξυπνούσε και αμέσως κάπνιζε κάνναβη και κατάπινε χάπια. Ο Μπίμπερ είπε ότι κάπνισε κάνναβη για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών, όμως στη συνέχεια έπαθε εξάρτηση.

Εκανε χρήση σκληρότερων ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένου του έκσταση και των παραισθησιογόνων μανιταριών – καθώς πάλευε με την πίεση του να είναι ένας από τους πιο διάσημους σταρ του κόσμου. Επιπλέον, παραδέχτηκε ότι έπινε σιρόπι κωδεϊνης και «lean», έναν συνδυασμό ποτών που είναι δημοφιλής στους ράπερ. Ο τραγουδιστής είπε ότι «τα ναρκωτικά ήταν μια απόδραση, προσθέτωντας: «Ημουν νέος, όπως όλοι στη βιομηχανία και τον κόσμο που πειραματίζεται. Ομως η εμπειρία μου ήταν μπροστά από τις κάμερες και είχα διαφορετικού είδους έκθεση. Είχα πολλά χρήματα και πράγματα». Είπε ότι αποφάσισε να απεξαρτηθεί γιατί φοβήθηκε ότι η χρήση ναρκωτικών θα τον σκότωνε. «Οι άνδρες της ασφαλείας έμπαιναν στο δωμάτιο τη νύχτα για να ελέγξουν τον παλμό μου. Ο κόσμος δεν γνωρίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ηταν πολύ τρομακτικό», είπε.

Ο Μπίμπερ είχε πολλές αναμείξεις και με τον νόμο, συμπεριλαμβανομένων κατηγοριών βανδαλισμού, κακοποίησης και οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών.

Το 2014, η φωτογραφία σήμανσης, μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο Μαϊάμι, έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Στο ντοκιμαντέρ, είπε ότι για τη συμπεριφορά του, ευθύνη είχε ο τρόπος που μεγάλωσε. «Αρχισα να αξιολογώ τα λάθος πράγματα στη βιομηχανία, επειδή βρίσκονταν όλα μπροστά μου. Ελεγα ότι αν δοκιμάσω αυτό ή κάνω εκείνο, θα είμαι χαρούμενος. Ποτέ δεν είχα την ασφάλεια της οικογένειας, την αξιοπιστία και την ευθύνη».

Πηγή: HuffPost UK