Θεσσαλονίκη: Στο 100% η συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα κυκλοφορίας

Η συμμόρφωση στα μέτρα ήταν 100%, καθώς όλοι έφεραν τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις μετακίνησης

152

Περισσότεροι από 330 πεζοί, που βρέθηκαν σε δημοτικές υπηρεσίες και γύρω απ’ αυτές, ελέγχθηκαν σήμερα, κατά τις πρωινές ώρες, από τη δημοτική αστυνομία, στο πλαίσιο του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ελέχθησαν από τους δημοτικούς αστυνομικούς 331 πολίτες και -όπως διαπιστώθηκε- η συμμόρφωση στα μέτρα ήταν 100%, καθώς όλοι έφεραν τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις μετακίνησης.

«Σήμερα, δεύτερη ημέρα εφαρμογής του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας, διενεργήσαμε, από το πρωί έως το μεσημέρι, 331 ελέγχους σε πεζούς. Όπως φάνηκε, ο κόσμος είναι πλήρως ενημερωμένος. Είναι ενθαρρυντικό ότι ως δημοτική αστυνομία δεν βεβαιώσαμε καμία παράβαση», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής.

Η δημοτική αστυνομία θα συνεχίσει τις περιπολίες κατά τη διάρκεια της ημέρας για την τήρηση των μέτρων. Πέρα από τους ελέγχους σε πολίτες, από το πρωί, δύο περιπολικά και δύο πληρώματα δικυκλιστών κινήθηκαν στους κεντρικούς άξονες της Θεσσαλονίκης, ενώ μέσω περιπολικού με ηχητικά μηνύματα ενημερώθηκαν και κάτοικοι οικισμού Ρομά στην περιοχή της Ξηροκρήνης για τα ισχύοντα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων.