Συνελήφθη ο Ροντ Στιούαρτ μετά απο γροθιά που έριξε σε φύλακα ξενοδοχείου της Φλόριντα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και ο γιος του, προσπάθησαν να εισέλθουν σε ιδιωτικό πάρτι

321

Ο Σερ Ροντ Στιούαρτ συνελήφθη και κατηγορείται από την αστυνομία, μετά από περιστατικό που συνέβη σε ξενοδοχείο της Φλόριντα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο οποίο ο δημοφιλής τραγουδιστής ενεπλάκη.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής/τραγουδοποιός έριξε γροθιά σε φύλακα του ξενοδοχείου Breakers Palm Beach Hotel στη Φλόριντα, όταν προσπάθησε μαζί με την παρέα και τον γιο του να εισέλθουν σε ιδιωτικό πάρτι που πραγματοποιούνταν σε παιδότοπο.

Ο φύλακας του ξενοδοχείου,Τζέσι Ντίξον, ανέφερε – σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας- ότι είδε μια ομάδα ανθρώπων κοντά στο χώρο υποδοχής της εκδήλωσης, να προσπαθεί να εισέλθει χωρίς άδεια. «Ο Ροντ και η παρέα του άρχισαν να κάνουν φασαρία και να δημιουργούν σκηνή. Απέφυγαν τις εντολές του κ. Ντίξον για να φύγουν», γράφει η ένορκη κατάθεση.

Ο Ντίξον ανέφερε ότι ο 39χρονος γιος του Στιούαρτ, Σον, ήρθε «μύτη με μύτη» μαζί του, όταν ο πρώτος του είπε να κάνει μερικά βήματα πίσω και να δημιουργήσει χώρο. Ο Σον τον έσπρωξε προς τα πίσω, τοποθετώντας το δεξί του χέρι στο στήθος του και τότε ο Σερ Ροντ μπήκε μπροστά και του έριξε γροθιά στα πλευρά.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Σερ Ροντ «ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στο περιστατικό». Η κατάθεση αναφέρει ότι υπήρξαν και μάρτυρες που είδαν και επιβεβαιώνουν το περιστατικό. Ο αστυνομικός που προχώρησε στη σύλληψη, ισχυρίζεται ότι είδε υλικό από τις κάμερες στο σημείο.

Ο Σερ Ροντ έλαβε ειδοποίηση για να εμφανιστεί στο Ποινικό Δικαστήριο Palm Beach με την 5η Φεβρουαρίου ως ημερομηνία δικαστηρίου.

 

Πηγή: HuffPost UK