Ο ΣΤΑΘΜΟΣ

519

O Ρ/Σ CITY INTERNATIONAL 106.1 FM δραστηριοποιείται από το 1989 με αποκλειστικό του στόχο την άμεση και έγκυρη πληροφόρηση των ακροατών, με ρεπορτάζ, άρθρα, αποκλειστικότητες, που καλύπτουν την εγχώρια αλλά και διεθνή ειδησεογραφία.

Με καθημερινή ροή ειδήσεων και θεματολογία που καλύπτει την επικαιρότητα, την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τα πολιτικά δρώμενα, το life & style και γενικότερου ενδιαφέροντος θέματα.

O CITY INTERNATIONAL 106,1 FM προσφέρει στους ακροατές πλήρη ενημέρωση και ψυχαγωγία με ρεπορτάζ και ραδιοφωνικές παραγωγές από την δημοσιογραφική μας ομάδα.


NEWS

Σε μία εποχή έντονης δραστηριότητας ειδήσεων αστυνομικού, πολιτικού, οικονομικού και γενικού ενδιαφέροντος ειδησεογραφία με πολλά κενά ενημέρωσης, ο δικός μας στόχος στον CITY INTERNATIONAL 106,1 FM είναι η άμεση προσέγγιση των ειδήσεων με την πραγματική – ρεαλιστική και αντικειμενική ματιά χωρίς φουσκωμένα λόγια η δεδομένα παρά πληροφόρησης, που μόνος στόχος τους είναι η ψυχολογική ανησυχία των ακροατών.

Η πλούσια θεματολογία προσφέρει στους ακροατές μας την απαραίτητη ματιά στην καθημερινότητα και σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Καθημερινή ειδησεογραφία με αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Ελλάδα και διεθνής ειδησεογραφία

Πολιτική – Συνεντεύξεις

Οικονομία – Χρηματιστηριο

Κόσμος – Παράξενα

Αθλητικά (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλει, Μηχανοκίνητος αθλητισμός, λοιπά αθλήματα, Συνεντεύξεις).

Επιστήμη – Τεχνολογία – Υγεία

Πολιτισμός – Πλανήτης Γη – Έξοδος – Βιβλίο – Μουσική – Life & Style

Life & Style – (Gossip, Ομορφιά, Διακόσμηση, Προορισμοί, Μόδα, Συνταγές, Συνεντεύξεις.

Ομογένεια

Στόχος μας η συνεχής ενημέρωση με εγκυρότητα και άποψη.


ΜΟΥΣΙΚΗ

O CITY INTERNATIONAL 106,1 FM χαρίζει στους ακροατές του στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας και παράλληλα εκτεταμένη ενημέρωση από τα νέα της ημέρας και από θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Οι εναλλακτικές μελωδίες με σύγχρονο και μοντέρνο χρώμα από Jazz, Swing, Pop, Rock και Alternative μελωδίες επιλεγμένες από την σπάνια δισκοθήκη βινυλίου του σταθμού, παρέχουν ολοκληρωμένη μουσική ροή στους ακροατές και στους χώρους που μεταδίδουμε καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας 24/24.

Πολλοί επαγγελματικοί χώροι, καταστήματα κ.α. επιλέγουν τον CITY INTERNATIONAL 106,1 FM στο χώρο τους κάτι που μας υποχρεώνει να ανεβάζουμε καθημερινά τον πήχη ακόμη πιο ψηλά.


Εναλλακτική ειδησεογραφία

Παρατηρώντας τις ελλείψεις των ραδιοφωνικών σταθμών της χώρας και ακολουθώντας πάντα πιστά την αρχική μας ιδέα καταφέραμε να χτίσουμε ένα διαφορετικό ραδιόφωνο που με τον καιρό κερδίζει όλο και περισσότερους ακροατές.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί που αγαπούν την δουλειά τους προσφέρουν ψυχαγωγία, ενημέρωση ( σε πολλούς τομείς) και μουσική επιλεγμένη με ιδιαίτερη προσοχή από ειδήμονες του χώρου, σε εκατοντάδες – χιλιάδες ακροατές μας.

Καθημερινά μελετάμε τις ανάγκες του κοινού και παρέχουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενημέρωση του κοινού στη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία με τέλεια μετάδοση και υψηλής συχνότητας ήχο.

Προσφέρουμε στον ακροατή για πρώτη φορά κάτι εναλλακτικό στην ενημέρωση, ενώ παράλληλα μέσα από τις ειδήσεις μας περνάμε την διάθεση και το μεράκι των συνεργατών μας.

Χτίζουμε το μέλλον αυτής της φωνής που όσο περνάει ο καιρός αυξάνεται πάνω σε όνειρα πολυμήχανων ανθρώπων που παλεύουν για μια θέση πιο κοντά στην τελειότητα.

Στο προσεχές μέλλον θα υπάρξουν συνεργασίες με δημοτικές επιχειρήσεις και μεγάλους δήμους της Θεσσαλονίκης για την δικτύωση και διεύρυνση του Ρ/Σ μας.