Η Πινκ κάνει διάλειμμα από την μουσική: Το 2020 είναι η χρονιά αφοσίωσης στην οικογένειά μου

«Μετά από 14 χρόνια γάμου, ο σύζυγός μου αξίζει ένα τρόπαιο».

313

Η Πινκ ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από την μουσική το 2020, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε την Τετάρτη στο Entertainment Weekly ότι θα κάνει μια παύση ώστε να μπορέσει να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της. «Κάναμε δυόμισι συνεχόμενα χρόνια μουσική και συναυλίες, η κόρη μου επέστρεψε στο σχολείο και ο γιος μου θα πάει στον παιδικό σταθμό το 2020. Είναι η χρονιά της οικογένειας. Επίσης ο σύζυγός μου Κάρεϊ έχει πολλές δουλειές τώρα, αλλά με στηρίζει πολύ και με ακολουθεί στις παγκόσμιες περιοδείες μου. Τώρα είναι η σειρά του».

Η Πινκ και ο Χαρτ είναι ζευγάρι από το 2001, παντρεύτηκαν το 2006 και έχουν δυο παιδιά: τον Τζέιμσον, 2 ετών και την Γουίλοου, 8 ετών. Το όγδοο-κατά σειρά-αλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο «Hurts 2B Human», κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ενώ η περιοδεία της με τίτλο «Beautiful Trauma» ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο.

TAYLOR HILL VIA GETTY IMAGES
Από αριστερά: Ο Χαρτ, ο Τζέιμσον, η Πινκ και η Γουίλοου στο κόκκινο χαλί των βραβείων CMA. 

Οσον αφορά τον σύζυγό της και πρωταθλητή μοτοκρός, η Πινκ δήλωσε ότι «αξίζει τρόπαιο» μετά από 14 χρόνια γάμου και αυτού του τρόπου ζωής. «Εχει περάσει καιρός και παλιά συζητούσαμε συνέχεια και αποτελούσε μεγάλο κομμάτι της ζωής μας το πως θα διαχειριστούμε τις υποχρεώσεις μας. Τώρα απλά αισθανόμαστε τυχεροί που είμαστε μαζί», είπε, προσθέτωντας ότι κρατούν τη φλόγα της σχέσης τους αναμμένη, καθώς τσακώνονται «πιο ήρεμα».

«Εχω γιορτάσει 18 γενέθλια μαζί σου και μπορώ να πω ότι είναι υπέροχο να μεγαλώνω κι εγώ μαζί σου. Ο άνθρωπος στον οποίο εξελίχθηκες, μου φέρνει μεγάλη έμπνευση», έγραψε στο παρελθόν ο Χαρτ στο Instagram. «Πραγματικά είσαι σαν το κρασί. Γίνεσαι όλο και καλύτερη και χαίρομαι που μοιράζομαι αυτό το ταξίδι μαζί σου. Ανυπομονώ να δω πόσο τρελοί θα είμαστε στα 80 χρόνια».